Blogia
Capsa

La "bien pagá"

La "bien pagá" A la ciutat de València hi ha un xicotet diari poblat per irreductibles ultres que resisteix ara i sempre a l'invasor, bé siga aquest valencianista, d'esquerres, de centre o un simple demòcrata del muntó. Segurament la majoria de vosaltres no sabreu de què estic parlant. Potser a alguns us sonarà d'haver-ne vist uns quants exemplars amuntonats a la barra d'un bar de disseny de pel·li d'Alfredo Landa, a les portes de la facultat o al casal faller. Si us els trobeu no dubteu ni un segon a agafar-ne un, és millor que El Jueves i encara que a la capçalera pose que val un euro, agafeu-lo sense por que després aparega algú demanant-vos diners: és debades. Només es molesten a comprar-lo els quatre extraterrestres i marcians que ixen ben pentinats a les seues planes. Atenció a les portades dels suplements dels diumenges: són capaces de baixar-li la líbid a l'onanista més recalcitrant, encara que n'hi ha qui encara s'excita més.

Com que la immensa majoria dels lectors valencians som uns desagraïts, uns traidors i uns venuts, i si fóra per nosaltres el diari no tindria més remei que tancar per manca d'ingressos, el filàntrop Fernando Giner, president de la diputació de València i starlette de Zaplana, dedica una part important dels impostos que ni tu ni jo paguem a mantenir en règim de subsistència el pamflet. Avui s'ha sabut que l'amic de les causes perdudes l'ha premiat amb uns miserables 72.000 euros (uns 12 milions de les antigues peles) pel patrocini d'unes làmines bellísimes i útils que cada dia regala el diari amb un dibuix a llapis de la façana d'algun ajuntament important (preferiblement governat pel PP) de la probínsia. Estan fetes amb un savoir faire i una elegància que ni el mateix Sorolla podria superar i, no cal ni dir-ho, el dispendi està més que justificat.

1 comentario

Josep -

Et done l'enhorabona per la descripció que has fet de "Diario de Cartagena". Ha estat encertadíssima!!! I divertidíssima! Continua per eixe camí. 1 abraç! PD: Felicitacions pel web!